Lär känna ZacZess nya Hybridleggings

Vi är otroligt glada över att äntligen kunna avslöja vår senaste tillskott till ridbyxkollektionen - London Hybridleggings. Vi tror att dessa kommer att bli den nya storsäljaren för ZacZess! För att ge er en inblick i skapandeprocessen, satte vi oss ner med Julia, designern bakom dessa innovativa hybridridleggings

Kan du berätta lite om din vision när du började designa hybridridleggingsen?

"Absolut! När vi började arbetet med hybridridleggingsen var vår främsta målsättning att skapa ett plagg som kombinerar det bästa från två världar - den klassiska stilen hos traditionella ridbyxor och den överlägsna komforten hos moderna leggings. Jag ville skapa något som inte bara såg bra ut, utan som också tillät ryttare att känna sig fria och bekväma i sadeln.

Den som är uppmärksam kan se att detaljerna och snittet på byxorna påminner mycket av vår tidigare ridbyxmodell "Miami". Jag tycker att Miami är den absolut snyggaste byxan i vårt sortiment, men materialet har varit för stelt för att få till den perfekta passformen - det stadigare materialet passade inte riktigt vår målgrupp. För att inte låta designen gå förlorad helt, då jag verkligen älskar dess estetik, har jag fortsatt att utveckla den för att skapa en helt ny byxa som jag tror passar vår målgrupp mycket bättre. Våra Ohio ridleggings är den mest omtyckta modellen hos våra kunder tack vare dess passform. Så visionen när vi började projektet var att ta Miamis stilrena detaljer och kombinera dem med den perfekta passformen från Ohio."




Det låter fantastiskt! Kan du berätta lite mer om hur processen går till när man tar fram en ny modell?

"Man måste börja med att sätta en tydlig vision, precis som jag nämnde tidigare där vi tog en snygg ridbyxa och gjorde om den till något lika skönt som ett par leggings. Därefter är det viktigt att identifiera målgruppen, och i detta fall har jag haft våra Ohio-älskande kunder i fokus. Jag vet att passform och komfort är avgörande för denna målgrupp, och jag ville skapa en byxa som var lika skön som deras favoritleggings, men som passade när de ville känna sig lite mer uppklädda. När det kommer till material är det avgörande för passform och känsla. Materialet i Ohio är fantastiskt, och jag utgick från dess egenskaper för att utveckla det till hybridridleggingsen. För att få ytterligare kompression och en lyxigare känsla är materialet i London lite tjockare än Ohio, men med samma fantastiska komposition och egenskaper.

Processen från idé till möjlig lansering tar vanligtvis cirka 1,5 år, längre än man kanske tror, men det är mycket som ska klaffa. Att arbeta med nya material kräver noggrannhet när det kommer till passform och storleksguide, vilket är det mest tidskrävande. För att säkerställa passformen brukar jag involvera några av våra mest trogna kunder för att testa de nya storlekarna och samla in feedback."


Hur tycker du själv att dom blev?

"Personligen är jag överväldigad av resultatet, haha! Med den breda linningen och den följsamma passformen tycker jag faktiskt att de blev fantastiska. Jag tror verkligen att vi kommer att kunna locka våra lojala Ohio-kunder att prova denna nya modell.

Det är alltid lite knepigt när man har en så etablerad modell som Ohio, som har varit en favorit bland våra kunder under så många år. Jag har verkligen haft dessa kunder i åtanke när jag utvecklat hybridridleggingsen, och jag är så exalterad över att höra deras reaktioner på passformen. Jag vet att många har efterfrågat en mer uppklädd leggingsmodell där de också kan använda bälte, så jag tror att dessa leggings kommer att uppfylla deras förväntningar på alla sätt och vis."

Tack så mycket, Julia, för att du delar med dig av dina insikter om modellen. Vi ser verkligen fram emot att se dessa hybridridleggings på marknaden och är övertygade om att de kommer att bli en stor succé bland ryttare över hela världen. Med den perfekta kombinationen av stil, komfort och funktionalitet är vi övertygade om att dessa leggings kommer att uppskattas av alla som älskar att rida.