Sitsskola Del 3

Utveckla din sits - Med hjälp av AI!

I de två tidigare delarna av sitsskolan har vi tagit upp teoretiska tips och saker att tänka på för att utveckla din sits. Även hur din sits påverkar hästen, och varför vi bör arbeta med den. i den andra delen visade vi några vanliga fel, och hur du bör sitta i sadeln.


I denna tredje del ska vi fokusera på hur du kan kontrollera, och träna din sits. 

Vi vill rekommendera Ridesum, som har en ny funktion vid namn AI Seat Analytics. Denna analystjänst är till för att du ska kunna analysera din sits genom att filma din ridning. 


De skriver själva såhär om analysen: "Vår avancerade AI-teknik analyserar din sits och ger dig värdefull feedback för att du ska bli en bättre ryttare. Bli medveten om potentiella förbättringsområden, upptäck snedhet eller obalans och kartlägg din utveckling!"


Analysera din sits och få reda på vilka delar av sitsen du kan förbättra, få del av övningar specifikt för just ditt förbättringsområde och se hur du utvecklas. 

Testa nyheten “ AI Seat Analytics ” för endast 79kr under de första 2 månaderna när du signar upp på Ridesums månadspaketet (16 analyser/månad ingår), med koden: ZACZESS 

Ordinarie pris 199kr. (Gäller t.om 31/7 2024)


Klicka här med din mobila enhet för att starta ditt abonemang.


Ingen bindningstid, du kan avsluta abbonemanget när du vill. Har du frågor kring tjänsten eller abonnemanget? Kontakta Ridesum här

"Med Ridesum kan du samla allt som rör din häst på ett och samma ställe. Vi erbjuder dig den ultimata appen – designad av hästmänniskor, för hästmänniskor. Oavsett om du precis har börjat rida eller är en erfaren ryttare, hjälper Ridesum dig att förbättra ditt träningsupplägg, hålla koll på din utveckling och jobba mot just dina mål.

Låt oss ta din ridning till nästa nivå!"

Vill du ta del av första och andra delen av Sitsskolan? Klicka här för del 1 & här för del 2 😍

Känns appen inte rätt för dig för tillfället? Då är det ändå en bra idé att filma din ridning. Välj gärna ut tre olika övningar/moment, och en vinkel du filmar från. Ställ upp mobilen eller be någon annan filma, och sätt dig därefter och analysera filmerna. Vad ser du? Vilka delar av din sits är bra, och vilka delar har förbättringsmöjligheter? 


Spara dessa filmer, och arbeta med din sits både uppsuttet och avsuttet, för att förbättra din sits och balans.

Har du önskemål på innehåll i framtida ZacZess skola avsnitt?

Skicka ett mejl till oss på support@zaczess.com och låt oss veta😍