Sommarleggings

Äntligen får vi visa upp sommarens svalaste nyhet, ZacZess sommarleggings med AirFlex som lanseras den 1 juni!


Känner du igen dig i att trots att du bär ett par tunna tights så känner du dig instängd och svettig i långbenta byxor en stekande sommardag? Men jag tror att vi är många som tycker att kortbyxor inte passar i sadeln. Med heltäckande byxor skyddas din hud mot sadeln samt så minimerar dem skrapsåren vid avramling eller om du rider för nära en taggig buske. Vi som har provat kortbyxor i sadeln vet att det inte är speciellt skönt då stiglädren nyper i vaden och sadelns friktion mot huden ger skavsår...


Glöm tanken på kortbyxor i stallet och spana in våra sommarleggings som vi gjort så luftiga som bara möjligt samtidigt som dom är heltäckande och skyddar dig så som ett par vanliga leggings.

AirFlex vad är det?

AirFlex är ett material med maximal flexibilitet och stretch som består av många och små ventilationshål som ökar plaggets förmåga att andas. Materialets egenskaper gör det optimalt för kläder med höga krav på andningsförmåga och ventilation. 


Gillar du våra ohio ridleggings? I så fall tror vi att du kommer att ÄLSKA våra nya sommarleggings! Passformen, storlekstabellen och materialet är samma som Ohio ridleggings, så passar Ohio dig och din kropp kommer våra sommarleggings garanterat också passa dig.


"Det är faktiskt inte första gången som vi släpper ett par sommar ridleggings, redan sommaren 2019 släppte vi en leggingsmodell kallad Sidney med ventilerande mesh paneler. Nu 4 år senare kommer uppföljaren som är mer än dubbelt så bra om jag får säga det själv. 


Varför vi väntat ända tills nu med att släppa ett par sommarleggings handlar nog främst om att vi kört på de säkra korten tidigare år och haft produktsläpp på modeller och färger som vi vet fungerar. I år tar vi tagit mod till oss både när det gäller färg och form på våra nya produkter och jag älskar det! Det är kul att se att ridsporten som annars är så traditionell öppnar upp sina armar till produkter som inte ser ut som alla andra." - Julia Ekberg