Storleksguide

Det är alltid lite svårt att välja storlek när man köper kläder digitalt. Vi har försökt förklara utförligt i texten nedan vilken storlek du ska välja på våra olika modeller. Har du ytterligare funderingar efter att du läst vår storleksguide är du varmt välkommen att kontakta vår kundsupport på support@zaczess.com så hjälper de dig välja rätt storlek.

Då våra ridkläder är sydda i ett följsamt material behöver du inte oroa dig för längden på ridbyxorna. Våra ridbyxor passar alla längder och former då de formar sig efter kroppen.


Ohio-Leggings

OHIO är våra absolut bästsäljare, och vi förstår varför. Med dess oslagbara komfort och snygga design är OHIO det perfekta basplagget att ha i garderoben.

Har du svårt att veta vilka storlek du ska välja? Kika på vår storleksguide nedan. Våra OHIO-ridleggings är väldigt stretchiga men true to size. Det betyder att du ska välja den storlek som du vanligtvis har på byxor. Om du ändå väljer mellan två storlekar rekommenderar vi att ta tar den mindre storleken. Kontakta support@zaczess.com om du behöver ytterligare guide med storleksval.

Modellen på bilden bär storlek XS, är 165 cm lång och bär vanligtvis storlek 34 på byxor.


Ridbyxor

Här har ni framtidens ridbyxa! Ett unikt och otroligt mjukt och följsamt material i fyrvägsstretch gör dessa ridbyxor till något utöver det vanliga. Du måste prova dessa för att förstå vad vi menar!

Våra PRO-ridbyxor är “true to size” vilket betyder att du ska köpa den storlek du vanligtvis har på byxor. Tveka inte på att kontakta support@zaczess.com om du behöver hjälp med att välja storlek.

Modellen har på sig storlek XS, är 164 cm lång och ligger mellan storlek 34 och 36 i andra kläder.


Överdelar

Samtliga av våra tröjor är gjorda i sportmaterial och är anpassade för att klara långa och många dagar i stallet.

Våra tröjor är sydda efter kroppen och har generellt en slim passform. Vill du ha tröjan lite luftigare rekommenderar vi att du går upp en storlek.

Modellen på bilden har på sig storlek XXS och är 160 cm lång. Vanligtvis har modellen storlek 32 på kläder.

Pre-loader