Pre Loved produkter

Second hand, eller Pre-Loved som vi kallar det, är vårt senaste tillskott på hemsidan. Där kan man handla second hand produkter som kvalitetsgranskats och kontrollerats av oss, för att säkerhetsställa ett gott skick hos produkten du får hem. 

Vilka produkter finns som Pre-Loved? 

Alla våra produkter kan finnas i vår Pre-Loved kategori. Oavsett om det är från vår första eller senaste kollektion. Vi tycker att alla produkter förtjänar att användas, och vill därav självklart ge dem en andra chans. Skicket på produkterna är det viktigaste, och vi granskar alla produkter som inkommer till oss innan ett beslut fattas. Produkten du köper ska fungera i många år till. Just vilka plagg som finns inne för tillfället beror på vilka produkter vi mottar och tar in. Utbudet varierar därav från dag till dag. 


Ett hållbarhetstänk

12. Vi vill bidra till ett mer hållbart samhälle, där produkterna som går in i textilkedjan kan användas längre, genom god kvalité och att möjliggöra förenklad secondhandförsäljning.  I enlighet med de Globala målen, så fokuserar vi i detta sammanhang på mål nummer tolv, som handlar om hållbar konsumtion och produktion. Vi tillverkar produkter av hög kvalitet i färger och modeller som inte ”går ur tiden”. Vårt senaste arbete som tillför till specifikt detta mål är att själva tillhandahålla en plats för både köp och försäljning av begagnade produkter.


Kan jag lämna in produkter till er för att sälja?  

Ja det kan man! All information kring hur man gör finns via denna länk.

Tanken bakom Pre-Loved

Idag produceras stora mängder klädesplagg. I Sverige så köper varje person i snitt cirka 14 kg textilier per år enligt Naturvårdsverket. Även om man har som ambition att använda sina köpta plagg under en lång tid, så kan man alltid behöva byta storlek, ändra intresse eller tröttna på färgen. Både för klimatet och för plånboken, så är second hand då ett bra alternativ. Genom att underlätta denna försäljning och öka tryggheten, så möjliggör vi att fler plagg åter går in i kretsloppet och kan bringa glädje till fler personer under en längre tid.  

Var hittar jag Pre-Loved på hemsidan?

Pre Loved finns på hemsidan under fliken "Second Hand". Du kan även trycka på denna länk för att komma rätt direkt. 

Vi är så glada över all den fina responsen vi redan fått gällande Pre Loved, och ser fram emot att utveckla konceptet.😀 

 

Har du frågor eller funderingar kring Pre Loved? Hör av dig till support@zaczess.com