Lär känna Tokyo Ridleggings

Vi har letat och letat efter det perfekta materialet och designen för våra nya ridleggings. Tillslut har vi funnit det! Tokyo Ridleggings är resultatet. 

Tokyo Ridleggings  har diskreta detaljer och sömlös skoning för högsta komfort och utseende. Yttermaterialet är glatt, och möjliggör att man enkelt kan sopa av damm, smuts och hö till exempel. Utöver detta så drar materialet heller inte åt sig smuts. Precis som alla våra andra ridbyxor har Tokyo två mobilfickor, placerade på lårets framsida för enkel mobilextraktion under ridpassets gång, likväl som att placera den tillbaka i fickan. 


Byxorna finns i storlek 3XS-XL, både i helskoning och halvskoning. Skoningen är i silikon, vilket möjliggör fäste i sadeln, utan att du får känslan av att du fastnar och har svårt att röra dig.


Kompression

Tokyo är våra första produkt med kompression. Kompressionsmaterialet hjälper  kroppen väsentligt vid träning, genom att öka blodcirkulationen möjliggöra snabbare syretillförsel till musklerna. Detta kan i sin tur minska svullnad och stelhet, samt öka prestationsförmågan. Utöver dessa fördelar, så är det även många som upplever att träningen blir behagligare i och med att man får ett ökat stöd över hela underkroppen. Detta gör Tokyo till de perfekta byxorna at använda vid ridning.


Kompressionsplagg går lika bra att använda både som hobbyryttare och elitidrottare. Fördelarna är stora, och vi rekommenderar att man provar själv för att uppleva skillnaden.

100% femstjärniga omdömen av leggingsen.


Läs själv några av omdömen nedan från nöjda kunder:Supersköna & funktionella

"Tokyo ridleggings är i särklass dom skönaste ridbyxor jag provat. Fickorna är dessutom placerade lite mer framåt på låren än vanligt vilket jag verkligen tycker om. Storlek medium passade mig perfekt även på längden (162cm lång). Lagom fäste i skoningen så man inte ”sitter fast” i sadeln & lätta att borsta av."

-Maria


Supersköna

"Supersköna, vill ALDRIG ta av dom!"

-Anna


Fabulösa

"Snygga ridleggings i ett fantastiskt skönt material! De ger bra stöd och är samtidigt mjuka och supersköna. Jag ser fram emot att se vilka färger dessa kommer i och de kommer bli ännu ett favorit par från er :) Man vet att man får både kvalité och komfort när man handlar ridkläder från er, så stort grattis till era nya ridleggings Tokyo."

-Cecilia


Bästa hittils!

"Jag trodde inte man kunde göra såhär sköna ridbyxor, alltså wow! Jag är 167 och kurvig och har alltid lite svårt att hitta ridbyxor som passar, men dessa sitter som gjutet på mig. Tack zaczess!"

-Karin

I bilden till vänster bärs Tokyo Ridleggings i storlek XS, och i bilden till höger bärs storlek L.


Vi rekommenderar att man väljer sin vanliga storlek för Tokyo, som man vanligtvis har i byxor. De är även likställda till Ohio i storleken. Om man ligger mellan två storlekar, så förordar vi att man väljer den mindre storleken av de två. 

Vi är glada och stolta över våra nya Tokyo Ridleggings, och hoppas att även ni ska tycka om dem. 😀 

 

Har du frågor eller funderingar kring Tokyo? Hör av dig till support@zaczess.com

TAGS: