Paris Shape Iron

Som vi har väntat på att äntligen kunna visa er vår nya produkt; Paris Shape Iron Ridbyxa! Tillverkade i ett material med kompression och fyrvägsstretch, med lyxiga detaljer och en snygg design.
 

När vi inledde arbetet med att ta fram dessa ridbyxor så hade vi dig som älskar ridbyxor och vill  ha stöd och kompressionskänsla i sadeln. Men samtidigt ville vi behålla både komfort och en tidlös design, och självklart inte heller tumma på kvalitén. Dessa ridbyxor är resultatet, och vi hoppas att ni gillar dem lika mycket som vi gör.

Materialet och designen

Paris ridbyxan är tillverkad i ett material vid namn Shape, som har egenskaper som ger kompression och stöd. Självklart är byxan högmidjad och försedd med två mobilfickor som alla våra ridbyxor och ridleggings. Den har även bälteshällor och gylf. 


Produkten släpps nu i helskoning i silikon, men kommer även inom kort lanseras med halvskoning. Redan nu kan du skriva upp dig på väntelistan för halvskoning, vilket du gör under din önskade storlek, för att informeras när lagret fylls på.


Vad är skillnaden mellan Paris Shape, Bombay- och Miami ridbyxor?

Paris är som sagt tillverkade i ett material som ger ett ordentligt stöd och omsluter kroppen ordentligt i och med kompression och stöd. Bombay är våra mjukaste ridbyxor, som är perfekta för dig vill ha en “mjukisbyxa i ridbyxeformat”. Miami är en ridbyxa med en mer traditionell känsla, i och med dess lyxiga modell och stadiga tyg som ger dig stöd i sadeln.


Sammanfattningsvis skulle vi säga att Paris Shape är den perfekta ridbyxan för dig som vill ha stöd i sadeln, och ett material som omsluter kroppen med kompression. Oavsett om du tränar och tävlar på häg nivå, eller njuter av lugna uteritter, så förtjänar alla bekväma ridkläder som passar bra. Kanske är Paris din nya favorit? 

Paris shape information
Produktinfomation för Paris Shape ridbyxor

Vi är glada och stolta över våra nya Paris Shape Iron, och hoppas att även ni ska tycka om dem. 😀 

 

Har du frågor eller funderingar kring Paris? Hör av dig till support@zaczess.com