Lämna in till ZacZess second hand

Har du ZacZess-kläder i garderoben som du har tröttnat på, vuxit ur eller av annan anledning inte använder längre? Istället för att dina plagg ligger kvar i garderoben och samlar damm så kan du skicka in dom till oss på ZacZess för att ge dina plagg ett nytt liv. Vi kan tillsammans hjälpas åt att värna om miljön, produktens värde och livslängd. När du skickar in dina produkter får du ersättning i form av en rabattkod som du kan nyttja vid ditt nästa köp på zaczess.com.


Så här gör du:
1. Se över dina kläder du vill lämna in, kläderna behöver vara tvättade och hela, det är även viktigt att grippet inte är slitet. Om du skickar in en produkt som inte håller tillräcklig kvalitet för att säljas vidare, behöver du betala 59 kr för returfrakten tillbaka till dig. Om produkten inte är i tillräcklig kvalitet för att säljas vidare och du inte vill betala för returfrakten kommer produkten att skänkas till välgörenhet.
2. Köp frakt för att skicka in produken här
3. Fyll i formuläret, det är viktigt att du fyller i alla fält och textar tydligt så att vi skickar rabattkupongen till rätt person.
4. Förpacka produkterna tillsammans med det ifyllda formuläret i lämplig förpackning
5. Tejpa fast Fraktsedeln på paketet och lämna in på ditt närmaste postnordombud
6. Inom 15 dagar från vårt mottagande av produkten kommer denna granskas, för att bestämma nivån på skicket och ersättningsnivån. När granskningen är färdigställd mottar du ett mejl med din rabattkod.

Vi tar tyvärr inte emot strumpor, mössor, skärp, höpåsar eller andra produkter som inte är listade i ersättningsnivåerna ovan. 

Pre-loader