Nyhet: Sparkling Kollektionen

Ett starkt vårtecken är när man beslutar sig för att stoppa undan de mörka (förmodligen även leriga) vinterridbyxorna längst in i garderoben och istället väljer att drar på sig ett par ljusa och fräscha ridtights. 


Äntligen är vårens och sommarens mest efterfrågade kollektion här - Sparkling! 
Ända sedan förra årets bästsäljare Ohio Cream togs bort ur sortimentet har vi fått frågor om när den kommer tillbaka - och nu kan vi äntligen presentera en ännu fräschar fräschare färg av beige! 

Ledigt, fräscht och trendigt

Produkterna i vår Sparkling kollektion är framtagna för att vara vårens och sommarens favoriter när du vill känna dig bekväm och rörlig samtidigt som de mjuka och ljusa nyanserna gör att du känner dig uppklädd. 


Att låta Ohio vara kollektionens underdel kändes som en självklarhet då modellen är vår bästsäljare i alla kategorier och vad passar då inte bättre än ett par sköna leggings nu när värmen börjar krypa fram? Vi kallar färgen för Champagne vilket passar nyansen väldigt bra, den känns lyxig och är så där lite lagom beige, inte för gul och inte för grå, som Champagne helt enkelt! 


Den ganska enkla T-shirtmodellen Stockholm i en puderrosa nyans tillsammans med Ohio Champagne ger en luftig, ledig men samtidigt trendig outfit. 


"Jag tycker att beige är en så häftig färg, den är egentligen lite tråkig men den gör ändå att din outfit lyfter och ger ett glatt och spralligt intryck. 


I år har vi lyckats riktigt bra med nyansvalet av Ohio Champagne, till skillnad från förra årets Ohio cream är årets nyans ännu fräschare och jag tycker att dom passar ypperligt även för tävling" - Julia Ekberg