Colorburst - Go crazy or go home?

Jag tror att de flesta inte har kunnat undgå att missa att vi på ZacZess har släppt våra första mönstrade ridleggings och responsen har varit fantastisk! Redan den första dagen sålde den första leveransen slut, vilket för oss är på rekordtid.


Nu släpper vi ytterligare två mönstrade ridtights som vi kallar för Tropical vibes och light Tropical, dom kommer att ge dig en riktigt härlig sommar vibe! Med mycket färg och mycket form är de här leggingsen någonting helt annat än vad vi har sett på ridsportsmarknaden fram tills idag, jag gillar Emma Elfstrands första kommentar om leggingsen “go crazy or go home”.


Mer mönster åt ridsporten!

Mönstrade tights har sedan länge varit trendigt till vardags och på gymmet men har inte riktigt hittat till ridsporten, förens nu! Mycket tror jag beror på att det inte har funnits så mycket mönstrade ridbyxor tillgängliga inom ridsporten tidigare, och det vill vi ändra på!


Färg och form boostar din inre kreativitet och vi vill med vårt senaste tillskott i kollektionen sprida glädje ge dig möjligheten till att plocka ihop en unika outfit anpassad just till dig. Den observanta ser att vi under våren och sommaren har lanserat överdelar med färginspiration från just mönstret i Tropical vibes. Ridtopparna Sofia Turquoise, Sofia Ice, Stockholm Powder och Milan Lilac har alla tagit inspiration från mönstret i Tropical vibes. Det här gör att du kan bygga ihop många olika outfits beroende på vilket av mönstrets olika färger du vill framhäva i don outfit. Vill du låta ridleggingsen poppa för sig själv så skulle jag matcha dom tillsammans med en svart överdel och ett par svarta skor.


För dig som fortfarande känner dig lite osäker på om mönster verkligen passar i stallet så har vi tagit fram en produktvariant som vi kallar för Light Tropical, det är samma mönster som Tropical vibes men mönstret återfinns enbart på fickan och dess detaljer.