ZacZess Dream Team

Är du över 15 år, har ett stort social nätverk, duktig på att sälja och har många hästvänner runt dig? Då tror vi att du skulle passa perfekt i ZacZess Dream Team.  

Som medlem i ZacZess Dream Team har du möjlighet att tjäna ihop pengar i form av presentkort hos ZacZess om du får vänner, familj , följare på sociala medier mm att handla på ZacZess genom din personliga länk och personliga rabattkod. Du får alltid tillbaka 20% av dina "kunders" ordervärde i presentkort hos oss.

Passar någonting av följande in på dig? Skicka in din ansökan redan nu!

 • Jag jobbat aktivt för att öka följarantalet på TikTok
 • Jag har ett Instagramkonto med 800+ följare
 • Jag har ett stort socialt nätverk och rör mig mycket i ryttarkretsar
 • Jag jobbar inom ridsporten som hovslagare/equiterapeut/ridlärare mm

Vårt mål med ZacZess Dream Team är att du som deltagare ska dela vår vision och tala gott om våra produkter och kläder. Att vara med i ZacZess Dream Team ska vara roligt och det är viktigt för oss att du känner att du själv kan påverka din prestation och framgång. Vi vill såklart fortsätta sprida vårt varumärke vidare, tillsammans med DIG, kan vi det!

Fördelar

 • Du som medlem av ZacZess Dream Team har alltid 15% rabatt på zaczess.se
 • Du tjänar pengar i form av presentkort när dina vänner handlar hos ZacZess
 • Du får vara del av ZacZess exklusiva ambassadörs Community
 • Du får ta del av nyheter och erbjudanden före alla andra
 • Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill

 

Hur går det till?

 1. Ansök om att gå med i ZacZess Dream Team  här
 2. Vi hantera alla ansökningar inom 1 vecka.
 3. Du får ett meddelande om din ansökan beviljats eller avslagits
 4. Om din ansökan beviljats kan du börja dela din personliga länk och rabattkod
 5. I portalen kan du se hur din länk och kod presterar
 6. Du kommer att få intjänat belopp utbetalat 1 gång per månad 
Vilka står bakom ZacZess?

Vi som finns bakom ZacZess är systrarna Linn och Julia. Vi är uppväxta med hästar och har alltid haft ett genuint intresse för dessa fantastiska djur. Vi grundande ZacZess då vi såg att det fanns utvecklingspotential för ridsportens kläder. Vi har ett starkt fokus på innovation och att ridkläder ska vara anpassade för den sport som vi utför, både i val av material och dess funktioner. Att ridkläder ska vara bekväma borde vara en självklarhet, men så har det dessvärre inte alltid sett ut. Vi har tagit fram ridkläder för att du som ryttare ska få en behaglig upplevelse med de bästa förutsättningarna i stallet.Vår ambition är att man ska kunna bära ZacZess vid alla tillfällen, sommar som vinter, tävling som träning, i stallet eller vid en mysig tur i skogen. Alla våra ryttarprodukter är framtagna i 4-vägsstretch som främjar rörligheten hos ryttaren lika väl uppe på hästryggen som vid stallarbete. ​Med vår stilsäkra design och material i fyrvägsstretch lämpar sig våra kläder till unga som äldre oavsett kroppsform.

Vad innebär det att vara med i Dream Team?

Vårt mål är att du som Ambassadör i ZacZess Dream Team ska dela vår vision och tala gott om våra produkter och kläder. Att vara den del av ZacZess Dream Team ska vara roligt och det är viktigt för oss att du känner att du själv kan påverka din prestation och framgång. Vi vill såklart fortsätta sprida vårt varumärke vidare, tillsammans med DIG, kan vi det!

Vad får jag ut av att vara med i Dream Team?

 • En personlig rabattkod som ger dig 15% rabatt på samtliga köp hos ZacZess (gäller på ordinarie priser).
 • Du tilldelas en rabattkod om 10% rabatt som du kan ge ut till personer i din närhet.
 • Du tilldelas en personlig länk till zaczess.se
 • För varje person som nyttjar din rabattkod eller personliga länk får du 20% av totala ordervärdet i presentkort att nyttja på zaczess.se.  
 • Du kommer få en inbjudan till vår ZacZess-Community som bara våra ambassadörer har tillgång till. Där kommer vi dela information om kommande produkter samt vid vissa tillfällen ha försläpp av kollektioner för er deltagare i ZacZess dream Team

Vad finns det för förväntningar på mig?

 • Genuint tala gott om ZacZess i sociala medier samt till personer i din omgivning.
 • Samarbetet påbörjas med en prövoperiod om 3 månader. Om du inte lyckats värva några köp inom denna period kan ditt medlemskap komma att avslutas.

Hur blir man medlem?

Du ansöker om medlemskap på våran portal www.dreamteam.zaczess.se, tänk på att det är viktigt att fylla i frågorna utförligt för att vi ska kunna ta ställning till din ansökan. Högt följarantal på sociala medier är varken ett krav eller en garanti för medlemskap i ZacZess Dream Team. Vi hanterar din ansökan in 1 vecka och återkopplar till den mail som du angett i samband med ansökan. Du måste vara minst 15 år för att vara med i ZacZess Dream Team.

Hur hittar jag mina koder?

När ditt medlemskap beviljats kommer du kunna logga in på dreamteam.zaczess.se där du ser din personliga rabattkod som ger dig 15% rabatt (denna kod går bara att använda för dina personliga köp), du kommer även hitta din kod och länk som du delar till de i din närhet, det är dessa som är kopplade till din återbäring. I portalen kommer du även kunna se hur din kod/länk presterar och du kan se vilka köp som genomförts. Du får alltid 20% av ordervärdet i återbäring i form av presentkort och utbetalningen sker 1 gång per månad.

Vad händer om jag inte lyckas värva några vänner/kunder?

Vi förstår att det inte alltid är så lätt att värva nya kunder men vi vill se att något köp har genomförts med din kod/länk minst var 3 månad för att fortsätta medlemskapet i ZacZess Dream Team.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?

Vår ambition är att besvara alla ansökningar inom en vecka.

Finns det någon uppsägningstid?

Båda parter kan säga upp medlemskapet/samarbetet utan förvarning. Medlemskapet avslutas i samma stund som den andre parten blivit informerad skriftligen om avslutat samarbete/medlemskap.

Pre-loader